Pihatyöt, laatoitukset, huoltomaalaukset – pyydä avuksi mökkitalkkari!

Reipas mökkitalkkari palvelee ympäri Salon seutua

Kesämökillä riittää usein muutakin puuhaa kuin uiminen ja auringonotto: porraskaiteet kaipaavat maalausta, nurmikko pitää leikata ja muutkin kiinteistönhoito- ja pihatyöt odottavat tekijäänsä. Jotta voit itse keskittyä nauttimaan lomailusta, kannattaa huoltotyöt teettää alan ammattilaisella eli mökkitalkkarilla. Palvelemme sekä kesämökkiläisiä että muita asiakkaitamme ympäri Salon seutua – ota yhteyttä »

Mitä kaikkea mökkitalkkari tekee?

Nurmexin mökkitalkkarilta voit pyytää apua ympäri vuoden. Kesäkaudella hoidamme niin nurmikonleikkuut kuin muut pihatyöt, ja talvella teemme esimerkiksi tarkistuskäyntejä ja auraamme vaikkapa mökkitien mönkijällä. Lisäksi meiltä sujuvat esimerkiksi kiinteistön pienet huolto- ja korjaustyöt, kuten huoltomaalaukset, ovitiivisteiden vaihdot, rännien puhdistukset sekä vaikkapa portaiden entisöiminen. Emme kuitenkaan rajaa työtehtäviämme, vaan otamme mielellämme vastaan muitakin töitä ja urakoita – kerro siis rohkeasti tarpeistasi!

Terassit, laatoitukset ja muut pihatyöt yli 10 vuoden kokemuksella

Mökkitalkkarin voi kutsua myös rakennus- ja laatoitustöihin: teemme esimerkiksi terasseja, viherhuoneita, pihalaatoituksia sekä muita pihan piristyksiä sekä kesämökeille että kotipihoille. Kalustostamme löytyvät tarvittavat koneet ja työvälineet pihan muokkaukseen ja kokemustakin mitä erilaisimmista pihatöistä on tullut kerrytettyä yli 10 vuoden ajan. Katso työmme tuloksia kuvagalleriastamme »

pihatyöt

Hyödynnä kotitalousvähennys kesämökkisi huolto- ja pihatöissä

Kotitalousvähennyksen voi hyödyntää sekä kodin että vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustöissä.
Tutustu etuun vero.fi:ssä »

Kiinnostavatko mökkitalkkarin palvelut Salon seudulla? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy meiltä tarjousta »

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa